ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ 21/10/2021

Η μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, που τίμησε το σχολείο της και τον Δήμο Ιεράπετρας με την επίδοση της στις Πανελλήνιες εξετάσεις, υλοποίησε την πρόταση της στο απερχόμενο δεκαπενταμελές του σχολείου της, χαρίζοντας τα μαλλιά της στο πλαίσιο του προγράμματος «Χάρισε Δύναμη».

Με την ελπίδα να αποτελέσει πρότυπο και φωτεινό παράδειγμα, παραθέτουμε την ευχαριστήρια επιστολή του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Λάβαμε την αίτησή σας για να μας χαρίσετε τα μαλλιά που κόψατε και σας ευχαριστούμε πολύ!

Θέλουμε να ξέρετε πως χαρίζοντας τα μαλλιά σας χαρίζετε δύναμη, αισιοδοξία, ελπίδα και χαρά σε γυναίκες που δοκιμάζονται από καρκίνο. Από την αρχή του προγράμματος ”Χάρισε Δύναμη” καταφέραμε να συλλέξουμε περισσότερες από 66.700 κοτσίδες και να χαρίσουμε περούκες σε περισσότερες από 720 γυναίκες που τις έχουν ανάγκη.

Αυτό μας έδωσε τη δύναμη και συνεχίζουμε για 7η χρονιά!

Πως συμβάλλετε στο πρόγραμμα:

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το ”Άλμα Ζωής” και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών.

Το ”Άλμα Ζωής” με το αντίστοιχο αντίτιμο της αξίας των μαλλιών που αποστέλλει, επιδοτεί την αγορά περούκας για γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια.

Όσο περισσότερες κοτσίδες μαζεύονται τόσο περισσότερες γυναίκες θα μπορέσουν να πάρουν την περούκα τους δωρεάν και γι αυτό είναι τόσο σημαντική η συμμετοχή σας. Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε υγεία σε σας και την οικογένειά σας.

Να είστε πάντα καλά να χαρίζετε δύναμη!

 

https://radiolasithi.gr/dorise-ta-mallia-tis-kai-charise-dynami-stis-gynaikes-poy-paleyoyn-me-ton-karkino/