ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020-2021

 Το 1ο ΕΠΑ.Λ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ανέβασε τον πήχη της αριστείας στο μεγαλύτερο βαθμό στο Δήμο Ιεράπετρας φτάνοντας στα 19.430 μόρια με την επίδοση της απόφοιτης του, Πιτροπάκη Μαρίας Ελευθερίας (Μαρίλιας). Αρίστευσαν επίσης και κατέκτησαν εξαιρετικές επιτυχίες οι : Βασιλάκης Δημήτριος με 18.190 , Ζουμπουλάκη Νίκη με 18.175, Στεφανάκης Αντώνιος με 16.810 , Παπαδάκης Γεώργιος με 16.795 , Γεωργαλάκης Μάριος με 16.265 , Καραβελάκης Δημήτριος με 16.245 και πολλά άλλα παιδιά που τίμησαν το σχολείο τους με τις υψηλές βαθμολογίες , την αφοσίωση στους στόχους τους , το ήθος και τη θαυμαστή προσωπικότητα τους. Η Διευθύντρια κ. Τζιρή Αικατερίνη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

  ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...

 

 

ΠΙΤΡΟΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ(19430)


Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την επίδοση των 19.430 μορίων. Ευελπιστώ να εισαχθώ στην Ιατρική για να βοηθήσω να δημιουργήσουμε έναν ομορφότερο και ασφαλέστερο κόσμο. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και τη Διευθύντρια μου , που με ενέπνευσαν με την αγάπη και τη βαθιά τους γνώση.

 

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(18190)


Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη βαθμολογία μου καθώς μετά από μια σοβαρή προετοιμασία οι κόποι μου ανταμείφτηκαν. Με ενδιαφέρει η Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα. Διάβασα όσο έπρεπε αφήνοντας χρόνο και για την δική μου ευχαρίστηση. Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια μου τους καθηγητές μου και τους στενούς μου φίλους.

 

ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ ΝΙΚΗ(18175)


Ήμουν σίγουρη ότι έχω γράψει καλά και περίμενα κάτι περισσότερο από τα 18175 μόρια. Στόχος μου είναι οι Σχολές Φυσικοθεραπείας. Ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, κατάφερα όμως να μείνω συγκεντρωμένη νη στο στόχο μου και δε με κατέβαλε το άγχος. Όλα τα παιδιά που πήραμε μέρος στις Πανελλήνιες νοιώθουμε υπερηφάνεια για ότι καταφέραμε μέσα από  τόσες αντιξοότητες. Ευχαριστώ για όλα την οικογένεια μου τους καθηγητές μου και τους φίλους μου.

 

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ(16825)


Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επίδοση μου.Με ενδιαφέρει η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Ηράκλειο αλλά δεν έχω πάρει ακόμα τις τελικές μου αποφάσεις. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά εμείς οι απόφοιτοι της πανδημίας αλλά τα καταφέραμε χωρίς να στερηθούμε αυτά που αγαπάμε.Ευχαριστώ την οικογένεια μου για τη στήριξη όλους τους καθηγητές μου και τους πολύ στενούς μου φίλους.

 

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(16795)


Ευχαριστημένος είμαι με τα 16795 μόρια αλλά περίμενα κάτι παραπάνω. Στόχος μου είναι η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Θεσσαλονίκης Διάβασα με ένα σύστημα πολύ ιδιαίτερο. Δεν είχα καθόλου άγχος. Και έβγαινα και διασκέδαζα και τα ποτά μου έπινα και παρέες έκανα. Δεν κλείστηκα στο σπίτι μου και δεν καταπιάστηκα από τους γονείς μου τους οποίους ευχαριστώ για τη στήριξη. Ευχαριστώ επίσης τους καθηγητές μου και τα φιλαράκια μου.

 

ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ(16245)


Πήγα όσο καλά ήθελα στις εξετάσεις και θέλω να περάσω στη Σχολή Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είχα καλό σύστημα στο διάβασμα μου και κατάφερα να ξεπεράσω όλα τα προβλήματα που προέκυψαν με την πανδημία. Δεν έκανα υπερβολές στο διάβασμα μου και  φρόντιζα να μη στερηθώ αυτά που αγαπάω. Ευχαριστώ για όλα την οικογένεια μου, τους φίλους μου και κυρίως τους καθηγητές μου. 
 

ΚΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(16245)


Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα 16245 μόρια και θέλω να περάσω στη σχολή Μηχανολογίας του ΕΛΜΕΠΑ. Από πέρυσι είχα ξεκινήσει το εντατικό διάβασμα. Προσπάθησα πάρα πολύ και τα κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τους καθηγητές μου, την οικογένεια μου, τους φίλους και τις φίλες μου για την υποστήριξη τους.

(Πηγή:Ν.ΠΕΤΑΣΗΣ)